Η εταιρία

Η εταιρία

Η εταιρία ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΣΑΛΤΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1983 και είναι γνωστή για την εξειδικευμένη εμπειρία της στον τομέα κατασκευής πρεσών παντός τύπου. Παράλληλα διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην κατασκευή μηχανημάτων και αυτοματισμών.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η εταιρία έχει επιχειρήσει διεύρυνση του αντικειμένου της , με αξιοσημείωτη επιτυχία, στον τομέα κατασκευής καλουπιών και εν γένει εξαρτημάτων.

Η εταιρία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιοπιστία των κατασκευών της και γι’ αυτό η επιλογή της πρώτης ύλης θεωρείται σημαντική. Χρησιμοποιούνται υλικά αρίστης ποιότητας, όπως χάλυβες βελτιωμένης σύνθεσης, ειδικά κράματα αλουμινίου και ορειχάλκου, κ.ά.

Στόχος μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες, παρέχοντας υπηρεσίες κατασκευής υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων, συνδυάζοντας καλές και κατατοπισμένες τιμές και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

Για την εκπλήρωση του στόχου αυτού έχουμε εξοπλιστεί με αυτόματες εργαλειομηχανές ακριβείας (CNC). Αναλυτικά, διαθέτουμε δύο κέντρα κατεργασίας 3 αξόνων (ΜΑΖΑΚ VTC-20B και HAAS VF4SS) καθώς και τόρνο CNC 2 αξόνων HAAS ST-30. Το δυναμικό των εργαλειομηχανών συμπληρώνεται από δύο συμβατικούς τόρνους TOS, ρεκτιφιέ επιφανείας και πλήθος άλλων αναγκαίων μηχανημάτων και εργαλείων.

Ως εκ τούτου, οι επαγγελματικοί ορίζοντες από μέρους μας βρίσκονται συνεχώς ανοιχτοί. Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να συνάψουμε νέες σχέσεις συνεργασίας